bar - restaurant - coffee
Pripravujeme . . .
Šošovicová kyslá
1. 120gr. Tanier Severka (kuracie soté, kuracia pečeň, šampiňóny), ½ ryža, ½ hranolky, 100gr. šalát
2. 120gr. Bravčové stehno na Cigánsky spôsob, 200gr. tarhoňa
3. 300gr. Palacinky plnené šunkou a restovanými šampiňónmi v smotanovej omáčke zapekané so syrom, zeleninové obloženie
4. 120gr. Vyprážaný bravčový rezeň, 200gr. mastené zemiaky, 50gr. kyslá uhorka
5. 120gr. Bravčová panenka v oštiepkovom cestíčku podávaná s hráškovým pyré, vínovou omáčkou a restovaným hráškom
6. 300gr. Caesar salad (ľadový šalát, slaninka, sušené paradajky, krutóny, kuracie mäso, domáci dressing, parmezán, pizza chlieb)